fbpx
Main menu
a4abanner.png

 

MAAK GEBRUIK VAN ONZE COVID-19 ASSISTENT! 
Via pc of tablet kies je voor 'start gesprek', via gsm klik je eerst op het ronde icoon rechts onderaan je scherm.

COVID19

COVID-19 of corona heeft ons allemaal goed te pakken. Lockdown, heropstart, mondmaskers, bubbels, ...

Wij ondersteunen onze klanten door te informeren, te adviseren, mee te denken. We hebben al mooie nieuwe projecten gezien in sectoren die volledig stil gelegen hebben. Sommige klanten overleven dit, anderen hebben het zeer moeilijk. De premies en uitkeringen hebben sommigen geholpen om het hoofd boven water te houden.

Er starten ook nog nieuwe bedrijven, vaak jonge ondernemende mensen. We kunnen dit alleen maar toejuichen! Onze economie heeft nood aan durvers, starters, ondernemers, ...

 

Wij hebben in het kantoor volgende maatregelen genomen om een veilige werkplaats en ontvangst van onze klanten te waarborgen:

- thuiswerk volgens een beurtensysteem zodat we niet te lang samen op kantoor aanwezig zijn. Dankzij onze digitale werking was dit snel geregeld.

- we dragen mondmaskers wanneer we samen op kantoor zijn en onvoldoende afstand kunnen houden. Ook voor de ontvangst van klanten op kantoor wordt een mondmasker gedragen.

- Alcoholgel staat klaar zodat iedereen die het kantoor binnen komt, de handen kan ontsmetten.

- Papieren handdoekjes voor het drogen van de handen na het wassen

- Elke werkpost wordt op het einde van de werkdag gereinigd met speciaal daarvoor voorziene reinigingsdoekjes. De muis, het toetsenbord en de armsteun van de bureaustoelen worden eveneens gereinigd.

- We vergaderen bij voorkeur via videocall. Als dat niet mogelijk is, spreken we af in onze vergaderzaal. Daar kunnen we door de grote vergadertafel voldoende afstand houden. Deze zaal wordt dagelijks voldoende verlucht.

Op die manier proberen we iedereen in onze werkbubbel gezond te houden.

Hou het veilig en gezond!

Team Admin4All

Wesley, Jana, Kristel en Katrijn