fbpx

accountancy en fiscaliteitMAAK GEBRUIK VAN ONZE COVID-19 ASSISTENT! 
Via pc of tablet kies je voor 'start gesprek', via gsm klik je eerst op het ronde icoon rechts onderaan je scherm.

Tot 15/11/2020 kunt u de premie Vlaams beschermingsmechanisme aanvragen. Dit indien uw omzet van augustus-september 2020 meer dan 60% gedaald is in vergelijking met vorig jaar. Er zijn een reeks voorwaarden aan verbonden. Download onze informatiefiche over de maatregel onder onze pagina Download

Veel succes!

Team Admin4All

Wij werven aan!!!!

We zijn op zoek naar een dossierbeheerder (A tot Z of A tot X/Y, parttime bespreekbaar) voor de verdere groei van ons accountancykantoor.

We willen graag betere, nieuwere diensten aanbieden zodat we het contact met de cliënt kunnen vergroten en hem/haar meer kunnen bijstaan als coach.

We hebben dus nood aan mensen met een punctuele en analytische geest! We hebben heel wat digitale tools ter beschikking.

Lees onze vacture op de DOWNLOADS pagina.

Interesse? stuur ons een videoboodschap of mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw gegevens en stel uzelf even kort voor of stuur ons een Whatsappberichtje!

Wie weet tot binnenkort!

Team Admin4All

 

We wensen alle ouders en kinderen een fijne eerste schooldag.

Het zal zorgen dat de ouders terug makkelijk van thuis uit kunenn werken :-)

Het Admin4All Team

COVID-19 of corona heeft ons allemaal goed te pakken. Lockdown, heropstart, mondmaskers, bubbels, ...

Wij ondersteunen onze klanten door te informeren, te adviseren, mee te denken. We hebben al mooie nieuwe projecten gezien in sectoren die volledig stil gelegen hebben. Sommige klanten overleven dit, anderen hebben het zeer moeilijk. De premies en uitkeringen hebben sommigen geholpen om het hoofd boven water te houden.

Er starten ook nog nieuwe bedrijven, vaak jonge ondernemende mensen. We kunnen dit alleen maar toejuichen! Onze economie heeft nood aan durvers, starters, ondernemers, ...

 

Wij hebben in het kantoor volgende maatregelen genomen om een veilige werkplaats en ontvangst van onze klanten te waarborgen:

- thuiswerk volgens een beurtensysteem zodat we niet te lang samen op kantoor aanwezig zijn. Dankzij onze digitale werking was dit snel geregeld.

- we dragen mondmaskers wanneer we samen op kantoor zijn en onvoldoende afstand kunnen houden. Ook voor de ontvangst van klanten op kantoor wordt een mondmasker gedragen.

- Alcoholgel staat klaar zodat iedereen die het kantoor binnen komt, de handen kan ontsmetten.

- Papieren handdoekjes voor het drogen van de handen na het wassen

- Elke werkpost wordt op het einde van de werkdag gereinigd met speciaal daarvoor voorziene reinigingsdoekjes. De muis, het toetsenbord en de armsteun van de bureaustoelen worden eveneens gereinigd.

- We vergaderen bij voorkeur via videocall. Als dat niet mogelijk is, spreken we af in onze vergaderzaal. Daar kunnen we door de grote vergadertafel voldoende afstand houden. Deze zaal wordt dagelijks voldoende verlucht.

Op die manier proberen we iedereen in onze werkbubbel gezond te houden.

Hou het veilig en gezond!

Team Admin4All

Wesley, Jana, Kristel en Katrijn